Etiket Sonuçları: birikim

Kas

"Mezunlarımız Anlatıyor" veya "Mezun Buluşmalarımız" isimleri ile gerçekleştirdiğimiz ve mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları, öğrencilerimize kıvılcım oldukları, rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu seferki misafiri 1992 Yılı Mezunumuz Sayın Prof. Dr. Bilge KARAÇALI oldu.

May

"Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizi Koç Üniversitesi Tanıtımı ile birleştirerek Ekonomi alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunlarımız Doç. Dr. Murat DEMİRCİ ile Koç Üniversitesi Tanıtım Ekibini Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde okulumuz öğrencileri ile buluşturduk.

Şbt

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafirleri Ekonomi alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunlarımız Yrd. Doc. Murat DEMİRCİ & Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN 11. ve 12. sınıflarımıza seminer verdi. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler hem İFL´deki anılarını anlattılar hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundular.

Şbt

Ock

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilim Kurulu Üyemiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın (Kimya) koordinesinde İFL 2015 Mezunu Baturalp YALÇIN (Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında ALTIN Madalya kazanmıştır) okulumuzu ziyaret etmiş ve 9. sınıf öğrencilerimizle konferans salonunda Ulusal ve Uluslararası Kimya Olimpiyat Deneyimleri paylaştı, İFL´li olmanın öneminden bahsetti ve Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü hakkında bilgi verdi.