Etiket Sonuçları: birinci

Ock

2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönemi İzmir Fen Lisesinde karne törenimiz ile tamamlandı.

Ağu

"Oxford Üniversitesi Matematik ve Bilgisayar Bölümünü ilk sırada kazanan öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen ailesine, öğretmenlerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim."

Nis

TÜBİTAK 2204A kapsamında proje çalışması yaparak İzmir Bölgesinde Coğrafya, Teknolojik Tasarım ve Yazılım alanlarında Bölge Birincisi olarak Türkiye Finallerine katılma hakkı kazanan öğrencilerimizi, proje danışmanı öğretmenlerimizi ve tüm paydaşlarımızı tebrik ederiz.

Tem

Her yıl başarıdan başarıya koşan Matematik Olimpiyat Takımımızın fırtına gibi estiği okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ'ın danışmanlığında Matematik Zümremizin desteğinde okulumuzda matematik olimpiyat çalışması yapan öğrencilerimizden Burak Karataş katıldığı Tales Matematik Uygulaması Türkiye Finallerinde BİRİNCİ olmuştur.

Şbt

Takım çalışmasında pozitif sinerji yaratarak zeka sorularını akıllıca çözen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında aldıkları puanlara EGE BÖLGE BİRİNCİSİ olarak 11. Sınıflarımızı TÜRKİYE FİNALLERİNDE temsil edecek olan Alper Tezcan, Zeynep Şahin ve Eren Erpalabıyık Türkiye Finali için bireysel ve takım hazırlıklarına devam ediyorlar.

Şbt

Ara

Sosyal kulüp çalışmalarında aktif olarak yer alan ve kendilerini çok yönlü geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerimizden Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 8 öğrencimiz 128 sporcunun katıldığı Satranç Türkiye Kupası İzmir İl Birinciliği turnuvasında bireyselde kendilerine yakışanı yaptılar.

Ara

Kas

Herbiri birbirinden özel ve değerli olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2018 Mezunumuz Seray 2018 dönemi için yaş kütüğüne dönem plaketi çaktı ve yaptığı konuşma ile son sınıflarımızı etkiledi.

Ock

Nitelikli ve özverili çalışmalar sonucunda mutlu ve huzurlu geçen bir öğretim dönemini daha bitirmenin haklı gururu ile 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Kanaat Dönemi İzmir Fen Lisesinde sona ermiştir.