Etiket Sonuçları: buluş

Mrt

6 Mart 2024 Çarşamba Günü mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları ve öğrencilerimize rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 1994 Yılı Mezunumuz Sayın Bülent DÖLEK oldu.

Kas

8 Kasım 2023 Salı Günü mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları ve öğrencilerimize rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 1992 Yılı Mezunumuz Sayın Tolga ALPUĞAN oldu.

Mrt

24 Mart 2023 Cuma Günü mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları, öğrencilerimize kıvılcım oldukları, rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 1993 Yılı Mezunumuz Sayın Doç. Dr. İsmail YÜREKLİ oldu.

Kas

Okulumuz proje okulu olduktan sonra ilki 11 Kasım 2016 tarihinde Mezunlarımız Anlatıyor ismi ile yayımlanan ve mezunlarımız ile öğrencilerimizi buluşturup denayim paylaşımı yaptığımız etkinliğimizin bu haftaki konuğu Dr. Öğretim Üyesi Mahmut Ali GÖKÇE olacaktır.

Şbt

21 Şubat 2022 tarihinde "Mezunlarımız Anlatıyor" veya "Mezun Buluşmalarımız" isimleri ile gerçekleştirdiğimiz ve mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları, öğrencilerimize kıvılcım oldukları, rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 1992 Yılı Mezunumuz Sayın Prof. Dr. Bilge Karaçalı oldu.

Şbt

20 Şubat 2022 tarihnde Mezunlarla İletişim ve Tanıtım Kulubü Danışman Öğretmeni Alime ZENGER'in koordinesinde mezunumuz Gencay Mutlu ÖLÇER (İFL'04) moderatörlüğünde kulüp öğrencilerimiz mezunumuz Alp ŞİMŞEK (İFL'00) ile çevrim içi buluştular.

Ock

"Mezunlarımız Anlatıyor" veya "Mezun Buluşmalarımız" isimleri ile gerçekleştirdiğimiz ve mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları, öğrencilerimize kıvılcım oldukları, rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 1996 Yılı Mezunumuz Sayın Doç. Dr. Tolga GİRİCİ oldu.

May

Dünyanın bir ucundan bile okuluna bağlı, fedakar ve vefalı mezunlarımızın okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU, Değerli Rehber Öğretmenimizin Seyran CANBAZ ve Mezunlarla İletişim Komisyonu Başkanımız Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ´94 koordinesinde ilk çevrim içi mezun buluşmamızı İFL Akıl Hocalığı (Mentor - mentee) programının mimarı, başarılı Bilgisayar Mühendisi ve Avustralya'daki İFL Bayrağı Sayın Pırıl PARLAK ŞENYURT ile  gerçekleştirdik.

May

Ara

"Mezunlarımız Anlatıyor" veya "Mezun Buluşmalarımız" isimleri ile gerçekleştirdiğimiz ve mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları, öğrencilerimize kıvılcım oldukları, rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 1992 Yılı Mezunumuz Sayın Doç. Dr. Deniz TUNÇALP oldu.

Kas

Bu kez "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri 1991 Yılı Mezunumuz Sayın Prof. Dr. Şebnem ŞEKER ELÇİ oldu.

Tem

Uluslararası olimpiyat ve proje faaliyetlerinde Türk Bayrağını dalgalandıran gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi'nde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde çok yönlü ve nitelikli öğrencimiz Cemre TAŞ 37.'si Portekiz'de Coimbra Devlet Üniversitesinde düzenlenen Youth Science Meeting'te hem eğitim aldı hem projesini sundu hem yeni arkadaşlıklar edindi hem de Türk Bayrağını en güzel şekilde dalgalandırdı.

Ara

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri Endüstri Mühendisliği alanında önemli çalışmalar yapmış deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Gülcan YEŞİLKÖKÇEN OCAKLI (İFL ´87), 11. sınıflarımız ile buluştu. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem hayat deneyimlerini paylaştı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Kas

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri Makina Mühendisliği alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Bahadır ÜRKMEZ (İFL ´89, Boğaziçi Üniversitesi ´95), 12. sınıflarımız ile buluştu. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem hayat deneyimlerini paylaştı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Mrt

Geleneklerine bağlı bir okul İzmir Fen Lisesi´nde güzel bir buluşma haberimiz var. IFL Mezunlarından oluşan tertip heyetimizin titiz çalışması sonucunda 8 MART 2018 perşembe günü Bornova´da Ege Üniversitesi Lokalinde mezunlarımız ve öğretmenlerimiz buluştular.

Nis

22.si düzenlenen İzmir Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer YAHŞİ 22.04.2017 Cumartesi Günü Konferans Salonu I´de Saat 13.00 - 13.25 Saatleri arasında "İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’nin Öğrencilerle Buluşması" etkinliğinde öğrencilerimizin de ilgiyle takip ettikleri konuşmasının ardından öğrencilerimizin fotoğraf çekilme isteğini kırmadı. Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz, Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesindeki öğrencilerimizle hem ayaküstü sohbet etti hem de onlarla fotoğraf çektirdi.