Etiket Sonuçları: cern

Haz

29 Nisan 2023 ve 04 Mayıs 2023 tarihleri arasında Okul Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL'ün kafile liderliğinde İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Turist Rehberi Eşliğinde Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN ve Avrupa Gezimiz 2023'ü yaptık.

Kas

"Higgs Boson nedir?" sorusunun cevabını yerinde görenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL ve Değerli İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizden oluşan İzmir Fen Lisesi kafilesi 19 KASIM 2019 - 24 KASIM 2019 tarihleri arasındaki Yurt Dışı Bilim Etkinlikleri gerçekleştirmiştir.

Kas

Bilimin aydınlığında azimle ve kararlılıkla çalışan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL ve Değerli İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizden oluşan İzmir Fen Lisesi kafilesi 19 KASIM 2019 - 24 KASIM 2019 tarihleri arasındaki Yurt Dışı Bilim Etkinlikleri gerçekleştirmiştir.

Kas

"Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir." öğüdü ile bilim ışığında ilerleyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğindeki Bilim Kurulumuzun gözetiminde çalışmalarına devam eden olimpiyatçı öğrencilerimiz Ankara'da Başkent Öğretmenevinde TÜBİTAK himayesinde Ara Kamp çalışmalarına devam ediyorlar.

Kas

"İlim Çin'de de olsa ona tâlip olun." öğüdü ile yola çıkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizden oluşan İzmir Fen Lisesi kafilesi 19 KASIM 2019 - 24 KASIM 2019 tarihleri arasındaki Yurt Dışı Bilim Etkinliklerimiz kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Nis

Konya´da gerçekleştirilen CERN International Masterclasses etkinliği ile ilgili haberimiz için Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL´un hazırladığı haberimizi sizlerle paylaşıyoruz.