Etiket Sonuçları: dağ

Ekm

7 Ekim 2023 Cumartesi Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle Gezi Kulübü Danışman Öğretmenimiz Ahmet KAMA (Tarih) koordinesinde Feslefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY, Biyoloji Öğretmenimiz Zuhal GÜL, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ, Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde 9., 10. ve 11. sınıflarımızdan oluşan 134 öğrencimiz ile 12 kilometrelik Vişnelik Köyü - Nazar Köy arasındaki doğa parkurunu profesyonel dağcılar (Yükseliş Dağcılık ve Spor Kulübü) eşliğinde yürüdük.

Ock

Tarihini ve kültürünü bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN liderliğinde Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL ve Değerli Okul Psikolojik Danışmanımızın koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek Bursa Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Ekm

Yeşili ve maviyi seven ve koruyan sporcu gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA öncülüğünde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ desteğinde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimiz onaylanan güzergahları doğrultusunda spor yapmak ve doğayla bütünleşmek amacıyla doğa yürüyüşü yaptılar.