Etiket Sonuçları: demokrasi

Eyl

Okulumuzun ilk haftasında Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde öğrencilerimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Panomuzu hazırladılar.

Tem

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Tem

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, "15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü" münasebetiyle bir mesaj yayımlamış ve 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında okulumuzun Demokrasi Şehitleri Köşesinin önünde günün anlam ve önemi ile ilgili Öğrencilerimizin Resim Sergisi açılmıştır.

Tem

Öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı bir şekilde yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Eyl

Tarihi dönüm noktalarını bilen ve değerlerimize sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli Birlik Günü Okul Töreni" Tören Komitesinin titiz çalışmaları ve anlamına yakışan sunumları ile birlikte okul konferans salonumuzda gerçekleştirildi.

Eyl

Demokrasiye inananların ve milli değerlerimize sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'nun himayelerinde düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli Birlik Konferansı" konuşmacıları Sayın Profesör Doktor Turan GÖKÇE ve Doktor Öğretim Üyesi Selçuk TÜRKYILMAZ ilçemizdeki Okul Müdürlerine ve Müdür Yardımcılarına hitap ettiler.

Ekm

Demokrasi kültürü ile yoğrulmuş okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL kılavuzluğunda, Sandık Kurulumuzun desteğinde 08 - 12 Ekim 2018 tarihleri arasında Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığı Seçimi Süreci gerçekleştirildi.

Mrt

Değerlerine sahip çıkan, ahlaklı, zeki ve çevik öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvamız final maçı ile tamamlanmış olup final akabinde kupa töreni yapılmıştır.