Etiket Sonuçları: deniz

Ağu

Uluslararasında her yıl madalya kazanmasına rağmen ilk madalyayı kazandıkları zamanki heyecanla ve titizle çalışan olimpiyat öğrencilerinin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine kimya ve yine bir bilimsel başarı haberimiz var. Japonya'nın ev sahipliğinde 53´ncüsü salgın süreci dolayısıyla çevrim içi düzenlenen Uluslararası Kimya Olimpiyatı´nda (IChO 2021) Türk Milli Takımında yer alan Deniz şanlı bayrağımızı layıkıyla temsil edip bir adet de altın madalya kazandı.

Ock

Azim ve çalışkanlıkları ile kendilerini kanıtlamış ve insanlık için uğraş veren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde öğrenci ve mezunları ile hem sosyal medyada hem de yazılı ve görsel basında kendilerinden söz ettirerek iç motivasyonumuzu arttırıyor.

Ock

Mrt

"Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın,Bu toprak, bir devrin battığı yerdir." dizelerinin anlamını bilen ve ona göre yaşayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla tören yapılmıştır.