Etiket Sonuçları: dergi

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde İzmir Fen Lisesi öğrencileri ve danışman öğretmenleri Zehra Handan EKİCİ tarafından hazırlanan aylık dergimiz FÜZYON'un ikinci sayısı okuyucularımızla buluştu.

Ara

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde İzmir Fen Lisesi öğrencileri ve danışman öğretmenleri Zehra Handan EKİCİ tarafından hazırlanan aylık dergimiz FÜZYON'un 100. Yıla özel ilk sayısı okuyucularımızla buluştu.

Ara

26 Ekim 2022 tarihinde yaptıkları ilk toplantı ile okul dergisi ekibini kuran Öykü ve Asya aralık ayı içerisinde okul dergimiz NÜANS'ın ilk sayısını arkadaşlarıyla birlikte çıkaracaklar.

Tem

Hedefini bilen, azim ve kararlılıkla hareket eden çok yönlü öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Okul Dergimiz Kuasar'ın yeni sayısı için 10. sınıf öğrencimiz Azra ERTEN, köklü bir üniversitenin diş hekimliği alanında başarılarla dolu, diş hekimliği literatürüne sayısız katkısı ile dünyaya kendini kanıtlamış, hastane deneyimi eşsiz ve güncel çalışmaların titizlikle takip edildiği bir fakültesinde dekanlık görevini yerine getiren Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Saygıdeğer Prof. Dr. Nazan Ersin ile röportaj yaptı.

Haz

Hedefini bilen, azim ve kararlılıkla hareket eden çok yönlü öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Okul Dergimiz Kuasar'ın yeni sayısı için 9. sınıf öğrencimiz Selver Eylül Küçük, köklü bir üniversitenin sağlık alanında başarılarla dolu, sağlık literatürüne sayısız katkısı ile dünyaya kendini kanıtlamış, hastane deneyimi eşsiz ve güncel çalışmaların titizlikle takip edildiği bir fakültesinde dekanlık görevini yerine getiren Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Saygıdeğer Prof. Dr. Cemil Gürgün ile röportaj yaptı.

Haz

Kas

Işığı ile evrenin en uzak noktasına ulaşabilen gizemi ile heyecanlı bir araştırma serüvenini başlatan dergi KUASAR'ı çıkartan nitelikli bir ekibin okulu İzmir Fen Lisesin'de Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in sorumluluğunda Nil Deniz ve Arda'nın editörlüğünde nitelikli yazar kadromuzun desteğinde KUASAR Sayı 01 - KASIM 2020 çıktı.