Etiket Sonuçları: değerler

Kas

Değerlerini bilen ve sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Belletmen Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Alev Başdakol desteğinde 9. ve 10. Sınıflarımızda yatılı olarak okuyan öğrencilerimizle birlikte konferans salonumuzda Türk Büyüklerimiz ile ilgili etkinlik yapıldı.

Mrt

İlim ve Bilim yuvası İzmir Fen Lisesinde öğrencilerimiz İlim Yayma Cemiyeti İzmir Şube Başkanı Osman YAĞMUR´un Kudüs temalı sunumunu Konferans Salonumuzda takip ettiler ve konu üzerinde fikir teatisi yaptılar.

Mrt

Nis

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Gençlik Merkezleri arasında düzenlemiş olduğu Sosyal ve Kültürel Yarışma Programı Kapsamında Bölge Elemeleri Ege Üniversitesinde MÖTBE Konferans Salonunda düzenlenmiştir. 19 Nisan 2017 Tarihinde Vatan Temalı Şiir Yarışması ve 20 Nisan 2017 Değerler Eğitimi Konulu Tiyatro Yarışması yapılmıştır.