Etiket Sonuçları: din

Mrt

Müzik öğretmenimiz Sinem Var yönetimindeki ekibimiz 29 Şubat 2024 Cuma Günü okul bahçemizde öğrencilerimize "Barış Manço" temasıyla öğrencilerimizin aktif katıldığı, oynadığı, şarkıları takrar ettirdikleri muazzam bir Müzik Dinletisi gerçekleştirdiler.

Tem

"İFL 2027 Dönemi Hoş Geldiniz, İzmir Fen Lisesi ailesine katıldığınız için sizleri tebrik ederiz."

Tem

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, 2022 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Sonuçlarının açıklanması münasebetiyle bir mesaj yayımlamış:

Haz

7 Haziran 2022 Salı Günü Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL öğrencilerimizin yetenek ve becerilerini yakından görmek ve okulumuzdaki etkinlikler hakkında bilgi almak için okulumuza teşrif etmişlerdir.

Haz

Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN ile Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Alev BAŞDAKOL koordinesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız´ın da son sahnede şiiri ile destek verdiği İFL Şiir Dinletisi 2022 Okul Konferans Salonumuzda gerçekleştirildi.

Tem

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, LGS tercih / yerleştirme sonuçlarının açıklanması münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Nis

Planlı ve örgütlü bir şekilde çalışarak mevcut kaynakları en etkin ve verimli şekilde değerlendirebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde mezunlarımız hem okulumuzun stratejik planı ve ihtiyaçları ile ilgili okul yönetimimizle hem de mezun koordinasyonu sağlamak ve iletişimi canlı tutmak için kendi aralarında toplantılar düzenliyorlar.

May

Müziğin ruha dokunan tınısını birbirlerinden uzakta olsalarda hissedebilen ve hissettirebilen naif ve nadide öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde pahabiçilmezlerimiz Benim Hala Umudum Var dediler.

May

Değerlerinin bilincinde olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Filiz ÇETİN koordinesinde Değerli Bilim İnsanı Prof. Dr. Mehmet AYDIN öğrencilerimize Prof. Dr. Fuat Sezgin temalı seminer verdi.

May

Nadide ruhları edebiyatla ince ince dokunmuş güçlü karakterlere sahip gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Z. Handan Ekici ile Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Nebahat Çelebi koordinesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız´ın da son sahnede şiiri ile destek verdiği dinletimiz "Şiir Tadında  Yaşamak" İFL ailesini Kredi Yurtlar Kurumu Ege Yurdu Tiyatro Salonunda buluşturdu ve ailenin önce yüreğine sonra aklına dokunan bu müthiş dinleti İFL´nin edebiyat birikiminin ne kadar saf, nitelikli ve muazzam olduğunu bir kez daha gösterdi.

May

Nadide ruhları edebiyatla ince ince dokunmuş güçlü karakterlere sahip gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Z. Handan Ekici ile Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Nebahat Çelebi koordinesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız´ın da son sahnede şiiri ile destek verdiği dinletimiz "Şiir Tadında Yaşamak" İFL ailesini Kredi Yurtlar Kurumu Ege Yurdu Tiyatro Salonunda buluşturdu ve ailenin önce yüreğine sonra aklına dokunan bu müthiş dinleti İFL´nin edebiyat birikiminin ne kadar saf, nitelikli ve muazzam olduğunu bir kez daha gösterdi.

Mrt

İlim ve Bilim yuvası İzmir Fen Lisesinde öğrencilerimiz İlim Yayma Cemiyeti İzmir Şube Başkanı Osman YAĞMUR´un Kudüs temalı sunumunu Konferans Salonumuzda takip ettiler ve konu üzerinde fikir teatisi yaptılar.