Etiket Sonuçları: doku

Eyl

Öğrencilerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilerek ve onlara sahip çıkarak yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Eyl

Mrt

Farkındalıkları yüksek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bornova İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitmeni Hatice Hemşire öğrencilerimize Organ Nakli ve Bağışı konusunda seminer verdi.

Mrt

Ara

Duyarlı ve bilinçli bireylerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde Bornova İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitmenleri Meltem ŞAHİN (Sosyal Hizmet Uzmanı) ve Süheyla KALMİ (Hemşire) 9. Sınıf öğrencilerimize Organ Nakli ve Bağışı konusunda seminer verdiler.

Ara

Haz

Robot teknolojilerini bilen ve robot teknolojisi üretenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde öğrencilerimiz sınavların akabinde İstanbul´da Robot Yarışmalarına katıldılar. Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde pahabiçilmez öğrencilerimiz Efe ve Tarık Kemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri Yarışmasına Çizgi İzleyen kategorisinde katıldılar.