Etiket Sonuçları: dyk

Ağu

Her zaman verimli ve faydalı çalışmalar ile öğrencilerinin yanında olan okul İzmir Fen Lisesinde Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı ile Tarih alanlarında nitelikli ve yoğunlaştırılmış çalışmalarımızla kıymetli öğretmenlerimiz son sınıf öğrencilerimizi İFL 24'ü YKS için hazırlıyorlar.

Ağu

Titizlikle planlanan ve yüksek katılım sağlanan destekleme ve yetiştirme kurslarının açıldığı okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız'ın uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu'nun koordinesinde son sınıf öğrencilerimiz okulumuzdaki destekleme ve yetiştirme kurslarına devam ediyorlar.

Şbt

Her zaman verimli ve faydalı çalışmalar ile öğrencilerinin yanında olan okul İzmir Fen Lisesinde Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı ile Tarih alanlarında nitelikli ve yoğunlaştırılmış çalışmalarımızla kıymetli öğretmenlerimiz son sınıf öğrencilerimizi Efsane Dönem İFL 21'i YKS için hazırlıyorlar.

Şbt

Tem

Değişen şartlara uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyi olmaya devam edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde destekleme ve yetiştirme kurslarımız yaz döneminde de devam etmektedir.

Tem