Etiket Sonuçları: efes

May

17 Mayıs 2023 tarihinde Okul Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR'ın kafile liderliğinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN, Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Turist Rehberi Eşliğinde Meryem Ana - Efes - Şirince Köyü Gezimizi yaptık.

Haz

İlk kez gazetede haber olduklarını görüp heyecanlanan amatör ruhla profesyonel işler çıkartan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in gözetiminde 3 ekibimiz CODEFEST 2021'e katılmışlardı. Dereceye girerek ödül alan öğrencilerimiz haber sitelerinde başarılarını görünce çok mutlu oldular.

Haz

Üsküdar Amerikan Lisesi'nin "Geldim, Gördüm, Kodladım" parolası ile düzenlediği CodeFest Etkinliğinde okulumuzu temsil eden 3 ekibimiz ilk 5'te yer aldılar. Hüsnü Arkca ve Alperen Tupurtu ikinci, Burak Işıner Eker ve Ömer Atilla Gün dördüncü ve Mümtaz Mert Demir ve Arhan Barut beşinci oldular ve ödül kazandılar.

Şbt

Bilişim çağının gidişatına yön vereceklerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR koordinesinde 7 öğrencimiz (3 takımımız) İstanbul´da özel bir lisenin düzenlediği CodeFest 2019 Etkinliğinde hem bilgisayar bilimi çalıştaylarına hem de kodlama yarışmalarına katıldılar.

Nis

Bilişim Çağının gidişatına yön vereceklerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden bir haberimiz var: Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde 6 öğrencimiz (4 takımımız) İstanbul´da özel bir lisenin düzenlediği CodeFest 2018 Etkinliğinde hem bilgisayar bilimi çalıştaylarına hem de kodlama yarışmalarına katıldılar.