Etiket Sonuçları: egemenlik

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

May

23 Nisan 2022 Cumartesi Günü okulumuzda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesinde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okul Törenimiz anlamına yakışan bir şekilde gerçekleştirildi.

Nis

Hem takım hem bireysel faaliyetler ile zamanlarını en iyi şekilde değerlendiren analiz yeteneği yüksek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 23 öğrencimizin ve öğretmenimizin katılımıyla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Satranç Turnuvamızı gerçekleştirdik.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde İFL Medya Kulübü Danışman Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde seçkin öğrencilerimizden oluşan İFL Medya Kulübü ekibi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Yayınımız 2021 isimli videomuzu hazırladılar.

Nis

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözünü idrak eden ve her daim değerlerine sahip çıkan kültürlü ve azimli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Törenimizi anlamına yaraşır bir şekilde çevrim içi olarak gerçekleştirdik.

Nis

Türk bayrağının gölgesinde özgür bir şekilde yetişen öğrencilerimizin ulusal egemenliğimizin ve değerlerimizin bilincinde yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Nis

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Türkiye Büyük millet Meclisinin Açılışının 100. yıl dönümünü münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Nis

Egemenliğin önemini idrak etmiş, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa edeceklerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Nis

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri anlamına yakışan şekilde yapıldı.