Etiket Sonuçları: egmo

Nis

"Nasıl başardın ve ileride ne yapacaksın" sorularına cevap verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilim Kurulumuzun gözetiminde Bilim Olimpiyatlarına çalışan Matematik Olimpiyat Takımı Üyesi Öğrencimiz Zeynep Ebrar KARADENİZ Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatında (European Girls' Mathematical Olympiad - EGMO) ülkemizi gururla ve başarıyla temsil edip GÜMÜŞ MADALYA kazandıktan sonra medya Zeynep'in başarısını yazdı ve yayımladı.

Nis

Temel bilimlerde ileri düzey çalışmalarda yer alarak bilimsel çalışmalarda fark yaratan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilim Kurulumuzun gözetiminde Bilim Olimpiyatlarına çalışan Matematik Olimpiyat Takımı Üyesi Öğrencimiz Zeynep Ebrar KARADENİZ Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatında (European Girls' Mathematical Olympiad - EGMO) ülkemizi gururla ve başarıyla temsil edip GÜMÜŞ MADALYA kazanmışlardır.

Nis

İtalya’nın Floransa şehrinde, 50 ülkeden 200 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 7. Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı’nda (EGMO) Türk Mili Takımında yer alan öğrencimiz İrem YAŞAR geçen yıl olduğu gibi bu yıl da başarıyla ülkemize döndü.