Etiket Sonuçları: ekip

Mrt

2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları açıklandı. 6 alanda düzenlenen ve 1130 proje ekibinin proje sunduğu yarışmada ilk 95'e kalarak finallere çağrılan iki ekibimizi tebrik ediyor ve ekiplerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

"Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması"nda Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COSKUN'un danışmanlığında Ayşenur BAYER, Nisa İLTEKİN ve Ceren YENİDENİZ, "Duyusal Öğrenme Teknikleriyle Küresel Isınma Farkındalığı İçin Oyun Geliştirilmesi" isimli projeleri ile TÜRKİYE 3.sü oldular. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, hem makamında hem tören alanında değerli öretmenimizi ve kıymetli öğrencilermizi başarılarından ötürü tebrik etti.

Ekm

12 Eylül 2022 ve 21 Eylül 2022 tarihleri arasında yüz yüze Bilgisayar Bilimi KUR01 ve KUR02 dersleri kapsamında 9. ve 10. sınıflarımıza CYMURGHS takımı temsilcileri FIRST Robotics Competition ile ilgili deneyimlerini paylaştılar.

Mrt

11 Mart 2022 Cuma Günü Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ okulumuzu 14 - 17 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan TÜBİTAK 2204A İzmir Bölge Sergisinde 9 proje ile temsil edecek öğrencilerimizi sahneye davet ederek orone etti.

Ekm

Nitelikli proje çalışmaları yaparak bilimle iç içe olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ ve Değerli Proje Koordinatörümüz Ergül ATICI GÜVEN eş güdümünde proje danışman öğretmenlerinin desteğinde proje ekiplerimiz ile proje çalışmalarının nasıl yapılacağı ile ilgili düzenlemeler konuşuldu, konu ile ilgili kararlar alınarak bu kararlar kabul edildi.

Mrt

Ekip çalışması yaparak katma değer üreten gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz eTwinning Proje Çalışmalarına devam ediyorlar.

Ara

Okulumuzdaki öğretmenler arası iletişimin artmasına ve birlik-beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayan faaliyetlerimize önem veren Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda öğretmenler odamızda öğretmenlerimizle kahvaltı yaptık.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Okul Yönetimimiz liderliğinde, Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Öğretmenler Günü anlamına yakışan şekilde kutlandı.

Kas

Öğrencilerimizin kendilerini geliştirmesine katkı sağlayan tüm eğitsel faaliyetleri destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesinde kıymetli öğrencilerimizden oluşan İzmir´in Gururu İFL Münazara Ekibi İstanbul´da 55 okul arasında farkını ortaya koydu.