Etiket Sonuçları: emniyet

Ara

22 Aralık 2023 Cuma Günü Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde Emniyet Müdürlüğümüzün Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 9. sınıf öğrencilerimize "Gençlik Güvenli Gelecek" semineri görevli iki polis memuru tarafından verildi.

Kas

Emniyet Genel Müdürlüğü onayı ile Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen SİBERAY Projesi faaliyetleri çerçevesinde İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü İZMİR EBA liderliğinde okulumuzda 26 Ekim 2022 tarihinde 14.00 - 16.00 saatleri arasında Siber Güvenlik Eğitimi ve Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi verildi.

Şbt

15 Şubat 2022 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü onayı ile Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen SİBERAY Projesi faaliyetleri çerçevesinde İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü İZMİR EBA liderliğinde okulumuzda Siber Güvenlik Eğitimi ve Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi verildi.

Şbt

Güvenli ve güvenilir okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN ve Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde İzmir Çocuk Şube Müdürlüğünü "Güvenli Okul ve Mercek Projesi" kapsamında misafir ettik.