Etiket Sonuçları: enstitüsü

Ock

Kariyer sahibi İFL´lilerden kariyer yolculuğuna yeni başlayan İFL´lilere üniversite tanıtımı yapılan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimize İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Makine Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Gökhan KİPER (İFL ´00) İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü´nün özgün ve farklı yönlerini tanıttı, İYTE mezunlarından İYTE´deki eğitime kadar geniş bir yelpazede üniversite hakkında bilgi verdi.

Ock

Mrt

Disiplinler arası çalışmalarda ve temel bilimlerde her daim meraklı ve her daim bilgiye aç öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Saygıdeğer Bilim İnsanı Yrd. Doç. Dr. Ümit Hakan YILDIZ (TÜBİTAK Bilim Genç Dergisi Yayın Danışma Kurulu Üyesi) öğrencilerimize sağlıkta mobil teknolojilerin kullanımı konusunda nitelikli ve etkili bir seminer verdi.