Etiket Sonuçları: ersoy

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde konferans salonumuzda İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde okul bahçemizde İstiklal Marşının Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bir mesaj yayımlamıştır:

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde, öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde titiz çalışan etkinlik komitemizinin hazırladığı programa göre İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Töreni okulumuzda önce tören alanımızda ardından da konferans salonumuzda anlamına yakışan bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Bağımsızlığının kıymetini bilen ve değerlerine sahip çıkan güçlü ve azimli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde İstiklal Marşımızın Kabulünün 99. Yıldönümünü Kutlama ve Vatan Şairi Mehmet Akif´i Anma Törenimizi anlamına yaraşır bir şekilde gerçekleştirdik.

Mrt

"Allah, milletimize bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" sözünü düstur edinerek çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Töreni yapıldı.