Etiket Sonuçları: eğitimi

May

7 - 13 Mayıs 2022 Trafik Haftası münasebetiyle Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Dersinde Biyoloji Öğretmenimiz Zuhal GÜL 9. sınıf öğrencilerimize Trafk Eğitimi verdi.

Kas

Değerlerini bilen ve sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Belletmen Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Alev Başdakol desteğinde 9. ve 10. Sınıflarımızda yatılı olarak okuyan öğrencilerimizle birlikte konferans salonumuzda Türk Büyüklerimiz ile ilgili etkinlik yapıldı.

Mrt

Bilinçli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvamız ilk maç ile başlamıştır.

Kas

Öğrencilerimizin spor yaparak bedenlerini zinde tutmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Basketbol Turnuvamız devam ediyor.