Etiket Sonuçları: festival

Mrt

Endonezya Genç Bilim Adamları Derneği (IYSA) tarafından düzenlenen Uluslararası Gençlik Bilim Fuarında Hayat Bilimleri Kategorisinde (Life Sciences Category) "Derin Öğrenme Kullanılarak Mobil Platformda Tavuk Dışkısından Hastalık Tespiti" (Disease Detection from Chicken Feces on a Mobile Platform Using Deep Learning) isimli projeleri ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in danışmanlığında çalışan öğrencilerimiz Burak Sina AKBUDAK ve Aliberk SANDIKÇI, GÜMÜŞ Madalya kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Eyl

30 Ağustos 2022 - 04 Eylül 2022 tarihleri arasında 5. kez düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde yarışmacı grupların ulaşım, yemek ve konaklama ihtiyaçları ücretsiz olarak TeknoFest tarafından karşılanmıştır.

Eyl

30 Ağustos 2022 - 04 Eylül 2022 tarihleri arasında 5. kez düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde yarışmacı gruplara yarışma alanlarına göre çadırlar tahsis edilmiş ve süreç boyunca ekipler bu çadırların içinde kendilerine ayrılan tanıtım masalarında projelerini TeknoFest Samsun'u gezmeye gelen teknoloji meraklılarına anlatmışlardır.

Eyl

30 Ağustos 2022 - 04 Eylül 2022 tarihleri arasında 5. kez düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde yarışmacı gruplara tanıtım masasında olmadıkları zaman gezebilecekleri ve inceleyebilecekleri büyük bir festival alanı oluşturulmuş ve bu alanda çeşitli simülasyon, sanal gerçeklik, dikey rüzgar tüneli, helikopter uçuşu, oyunlar ve tabanca atış parkuru gibi faaliyet alanları iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri alınarak kullanıma açılmıştır.

Eyl

Hem teknolojiyi yakından takip edebilen hem de teknoloji üretebilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde İnsansız Sualtı Sistemleri, Robotik Fetih 1453 ve RobotTaksi Teknoloji Yarışmalarına ve etkinliklere katılmak için 13 kıymetli öğrencimizden oluşan 3 ekibimiz TeknoFest İstanbul 2018 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline katıldı.