Etiket Sonuçları: galaksi

Ekm

Astronomi ile ilgilenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Araştırma Görevlisi Suzan DOĞAN 10. sınıf öğrencilerimize "Evren´de Yolculuk" temalı Astronomi Semineri verdi.

Ekm

Nis

Öğrencilerini bilimin duayenleriyle tanıştıran ve Onlardan bilim öğrenmelerini sağlayan İzmir Fen Lisesinde muhteşem bir Gökyüzü Gözlem Şenliği düzenlendi. Fizik Zümre Başkanımız Vildan AKYOL´un koordinesinde etkinlik komitemizin desteğinde titizlikle hazırlanan Gökyüzü Gözlem Şenliği 6 Nisan 2017 Perşembe Günü öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve katılımıyle gerçekleştirildi.

Nis