Etiket Sonuçları: gönüllü

Ara

3 Aralık Engelliler Günü münasebetiyle o haftayı kapsayan haftada 8 Aralık 2022 tarihinde Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda Ege Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu üyeleri, 9 sınıf öğrencilerimizle öğrencilerimizin engelilerin yaşadıklarını daha iyi anlayabilmeleri ve onların pencerelerinden dünyayı anlamlandırabilmeleri için bir parkur hazırlayıp engelliler günü özel bilinçlendirme ve farkındalık faaliyeti gerçekleştirdiler.

Nis

Öğrencilerimizin toplumsal farkındalık düzeyini arttırmak için gerekli ortamları oluşturan İzmir Fen Lisesi´nde kanser ile ilgili farkındalık eğitimi verildi. Değerli Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI´nın koordinesinde Lösemili Çocuklar Vakfı Halkla İlişkiler ve İletişim Uzmanı Burak KORKMAZ 10. ve 11. sınıf öğrencilerimize Kanser ve LÖSEV ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla bir seminer verdi.

Nis

Öğrencilerimizin toplumsal farkındalık düzeyini arttırmak için gerekli ortamları oluşturan İzmir Fen Lisesi´nde cezaevlerinde büyüyen çocuklarla ilgili bir proje tanıtımı yapıldı. Değerli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ekrem SEVİL´in koordinesinde İzmir İl Müftülüğü Cezaevi Vaizi Yasin GÜNGÖR Çocuklar Hayat Bulsun Projesi Koordinatörü olarak 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize Kadın Ceza İnfaz Kurumlarında Anneleriyle Kalan 0-6 yaş grubu Çocuklar ve Sevgi Evlerinde Yetişen Çocuklara Yönelik Toplumda Farkındalık Oluşturmak amacıyla yola çıktıkları projelerini tanıttı.