Etiket Sonuçları: gül

Nis

Okulumuzda 2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılında bakanlığımızın "Lisede Bilim Uygulamaları" projesi kapsamında çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

Kas

18 Ekim 2022 ve 19 Ekim 2022 tarihlerinde okulumuz bilim kurulunda TeknoZanaat Yönetim Kurulu gözetiminde TeknoZanaat eğitmenleri TeknoZanaat Şirketi ürünü olan eğitim teknolojisini kullanarak 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize temel elektrik ve elektronik, millii teknolojilerimiz farkındalık, teknozanaat şirketi vizyon ve misyonu ve uygulamalı elektronik devre lehimleme eğitimleri verdiler.

May

9 - 19 Mayıs 2022 tarihleri arasında Endonezya Bilim Topluluğu tarafından düzenlenen Uluslararası Uygulamalı Fizik Olimpiyatlarında Fizik Olimpiyat Takımı Kaptanımız Feza Güngör ALTIN MADALYA aldı.

Kas

Her biri birbirinden değerli olan örnek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencimiz Ufuk Şengüler, Menekşe Tokyay'a mülakat verdi.

Şbt

Planlayan, uygulayan ve sonuç alanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL başkanlığında Kıymetli Zümre Başkanlarımız, belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda öğretmenler odamızda toplandılar ve ikinci dönem için kritik kararlar aldılar.

Nis

Geleceğin Mühendislerinin okulu İzmir Fen Lisesi´nden güzel bir seminer haberi daha paylaşıyoruz. Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri 11. Sınıf öğrencilerimize Mars´a giden robotlar ve ROVER Grubunun Merih İsimli Robotlarını tanıttı.

Ock

Öğrencilerimizin teorik bilgilerini laboratuvarda edindikleri bilgilerle pekiştirmelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda hem Kimya Olimpiyat Takımımız Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde hem de Kimya Dersi Alan 9. Sınıf Öğrencilerimiz Değerli Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA koordinesinde bu hafta kimya laboratuvarında çeşitli deneyler gerçekleştirdiler.