Etiket Sonuçları: günü

Eyl

Okulumuzun ilk haftasında Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde öğrencilerimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Panomuzu hazırladılar.

Tem

Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren Coşkun 81 İlde eğitimde fark yaratan öğretmenlerden biri olarak İzmir'i temsil etmek için seçildi.

Haz

11 Haziran 2023 Pazar Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde Mezunlarla İletişim ve Tanıtım Kulübü desteğinde hem okulumuz konferans salonunda hem de yemekhanemizde geniş katılımlı bir şekilde Kuzu Günümüzü düzenledik.

Kas

"Kendi potansiyelinin farkında olabilen kaç öğrencimiz var, potansiyellerini nerelerde nasıl değerlendirebilirler" gibi soruların peşine düştük ve öğrencilerimiz için İzmir Fen Lisesi Konferans Salonunda ve Bahçesinde 19 Ekim 2022 tarihinde başta Yükseköğretim Kurumları olmak üzere bir çok paydaş kurum ve kuruluşu Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde ve Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde öğrencilerimizle buluşturduk ve İYTE Rektörü Sayın Prof. Dr. Yusuf BARAN'ı, Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Burçin ÜNLÜ'yü ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülru POLAT davet ettik ve hocalarımız bizleri onore edip öğrencilerimizle kıymetli paylaşımlarda bulundular.

Haz

10 Haziran 2022 Tarihinde Almanca Zümre Başkanımız Sedat YOLCU koordinesinde okulumuzda ilk kez geniş katılımlı Almanca Günü etkinliği yapılmıştır.

Haz

İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN'ın kaleminden İngilizce Günü ile ilgili haberimiz:

Haz

5 Haziran 2022 Pazar Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde Mezunlarla İletişim ve Tanıtım Kulübü desteğinde hem okulumuz konferans salonunda hem de yemekhanemizde geniş katılımlı bir şekilde Kuzu Günümüzü düzenledik.

May

İFL Mezunlarla İletişim ve Tanıtım Kulübü koordinesinde Geleneksel Kuzu Günümüz 5 Haziran 2022 tarihinde saat 15:00'da yapılacaktır.

Mrt

8 Mart 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ günün anlam ve önemine binayen çalışma arkadaşlarımıza kırmızı karanfil sunarak çalışma arkadaşlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Şbt

8 Şubat 2022 Tarihinde Uluslararası eTwinning Projesi COMMUNICATION ROCKS PROJESİ kapsamında Şubat Ayı Etkinlikleri çerçevesinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz Güvenli İnternet Günü (SAFER INTERNET DAY) için İngilizce okul panosu oluşturdular.

Ara

"Herkes Bir Engelli Adayıdır" cümlesi ile farkındalık oluşturan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde MUN (Model Birleşmiş Milletler) Kulübü Danışman Öğretmenlerinden İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER ile İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde öğrencilerimiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İngilizce Okul Panosu hazırladılar.

Kas

Zamanını ve enerjisini okulu ve öğrencileri için ayıran okulunda ve öğrencileri ile birlikte mutlu olan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimizin liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde ´94 Mezunumuz Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ve okul aile birliğimizin desteğinde Öğretmenler Gününü sevinçle kutladık.

Kas

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen okul İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenlerimiz Gülşen ÖZSOY'un koordinesinde öğrencilerimiz Dünya Felsefe Günü ile ilgili Okul Panosu hazırladılar.

Kas

Çiçeği burnundaki öğretmenlik günlerinin heyecanı ve bugünün birikimi ile okula koşa koşa seve seve ve güler yüzle gelen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimizin liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okul aile birliğimizin desteğinde Öğretmenler Gününü mutlu bir şekilde kutladık.

Mrt

Yabancı dili doğru ve yerinde kullanabilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER´in koordinesinde ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın desteğinde okulumuzun yürüttüğü "Let´s Share and stay dynamic with "Dynamic Education" projesi çerçevesinde etkinliklerimiz devam etmektedir.

Mrt

Kıymet bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK liderliğinde etkinlik komisyonumuz desteği ile okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı.

Nis

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde yine bir Sosyal Kulüp Etkinliğimiz ile ilgili haberimiz var. Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ ve İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz Dünya Tiyatro Günü Temalı Pano hazırladılar.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Okul Yönetimimiz liderliğinde, Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Öğretmenler Günü anlamına yakışan şekilde kutlandı.

Kas

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki öğrencilerimiz Dünya Felsefe Günü Temalı Panolar hazırladılar.