Etiket Sonuçları: güvenlik

Kas

Emniyet Genel Müdürlüğü onayı ile Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen SİBERAY Projesi faaliyetleri çerçevesinde İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü İZMİR EBA liderliğinde okulumuzda 26 Ekim 2022 tarihinde 14.00 - 16.00 saatleri arasında Siber Güvenlik Eğitimi ve Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi verildi.

Nis

Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ Müdür Yardımcısı Soner KAYGUSUZ tarafından okul konferans salonumuzda ve öğretmenler odamızda okulumuzun öğretmenlerine, çalışanlarına ve ilçemizden misafir gelen öğretmenlerimize İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

Şbt

15 Şubat 2022 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü onayı ile Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen SİBERAY Projesi faaliyetleri çerçevesinde İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü İZMİR EBA liderliğinde okulumuzda Siber Güvenlik Eğitimi ve Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi verildi.

Ara

Toplum içinde uyumlu bir şekilde yaşama becerileri yüksek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Trafik Güvenliği Liseler Arası Çevrim İçi Bilgi Yarışmasında öğrencimiz Ayşenur BAYER Bornova Birincisi, İzmir BEŞİNCİSİ ve Türkiye SEKSENİNCİSİ olarak bizleri gururlandırdı.

Haz

Teknoloji üretirken veya kullanırken karşılaşılabilecek risk ve tehditlerin farkında olmak için uğraş veren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Türkiye Stratejik Teknoloji Dönüşümleri Araştırma Merkezi (TÜSİDAM) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Batuhan TOSUN'un işbirliği ile Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Himayelerinde gerçekleştirilen "81 İlde 81 Siber Kahraman" projesini nitelikli bir şekilde sürdüren uzman eğitmenlerin desteği ile okulumuzda 29 öğrencimize ve 5 öğretmenimize Siber Güvenlik Eğitimi verildi.

Ock

Özgür yazılım felsefesinin farkında olarak fark yaratan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde 9. ve 10. sınıf Bilgisayar Olimpiyat Takımı öğrencileri Pamukkale Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi Bora TANRIKULU'ndan GNU/Linux Temel Eğitimi aldılar.

Haz

Her alanda olduğu gibi Bilgisayar Alanında da ilgisi ve becerisi yüksek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde iki değerli öğrencimiz Mümtaz Mert DEMİR, Mert MUTLU Bünyamin Emre EFE ve Murat Kaan KARAGÖZ "81 Siber Kahraman Siber Güvenlik Yaz Kampı 2019" a katılma hakkı kazandı.

Şbt

Ulusal Kalite Ödüllü alan eTwinning Projelerinin üretildiği okul İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´un koordinesinde ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in desteğinde okulumuzda e-Güvenlik eğitimi verildi.

Ock

Öğrencilerimizin teorik bilgilerini laboratuvarda edindikleri bilgilerle pekiştirmelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda hem Kimya Olimpiyat Takımımız Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde hem de Kimya Dersi Alan 9. Sınıf Öğrencilerimiz Değerli Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA koordinesinde bu hafta kimya laboratuvarında çeşitli deneyler gerçekleştirdiler.