Etiket Sonuçları: halk

Mrt

115009000 program numaralı Arduino ile Programlama ve Tasarım Eğitimi adlı kursumuzun sonuna yaklaşıyoruz. Mart ayında son modülümüzü de tamamlamış ve 76 saatlik verimli bir Halk Eğitim Kursu süreci yaşamış olacağız.

Ock

115009000 program numaralı Arduino ile Programlama ve Tasarım Eğitimi adlı kursumuzun 3 modülü tamamlandı. İkinci dönem son modülümüzü de tamamlayıp 76 saatlik verimli bir Halk Eğitim Kursu süreci yaşamış olacağız.

Ara

Pansiyonumuzdaki öğrencilerimiz için açılan halk eğitim kurslarımız devam ediyor. Bu bağlamda açılan halk eğitim kurslarımızdan biri de 115009000 program numaralı Arduino ile Programlama ve Tasarım Eğitimidir. Okul robot odamızda öğrencilerimizin etkin katılımı ile uygulamalı olarak kursumuz devam etmektedir.

May

Okulumuzda İngilizce'den Robotik kodlamaya kadar farklı alanlarda açılan kurslarımız sene sonuna yaklaştıkça bir bir tamamlanmaya başladı. İkinci dönemin başında pansiyonda kalan öğrencilerimiz için açılan ve son iki haftası kalan 136016300 kodlu Robotik Yazılım ve Kodlama Atölyesi isimli kursumuzda öğrencilerimiz robotları için 3 boyutlu modelleme yapıp 3 boyutlu yazıcılarda çıktıları almayı (prototip basımı) öğreniyorlar.

Şbt

Nis

Ruhunu müzik ile zinde tutanların ve folklorlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın koordinesinde öğrencilerimiz Meryem ve Simge Türk Halk Müziği Amamtör Ses Yarışmasına katıldılar.

Ock

Öğrencilerimizin düşünce ve hayal dünyalarını geliştiren tüm faaliyetlere destek veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Kütüphanecilik Kulübünün Değerli Danışman Öğretmenleri Zeynep SARVAN (Türk Dili ve Edebiyatı) ve Çiğdem YENER (Tarih) koordinesinde kulüp öğrencilerimizin etkili ve vefalı çalışmaları sonucunda İzmir Fen Lisesi YAŞAYAN KÜTÜPHANEMİZ ile gurur duymaktadır.