Etiket Sonuçları: hazırlama

Ara

Bilimsel faaliyetlerde aktif olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN koordinesinde Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN öğretmenlerimizin de katıldığı eğitiminde öğrencilerimize Örnek Bir Proje Sunumu yaptı, Proje Hazırlama Aşamalarında bahsetti ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Ekm

Bilimsel etkinliklerde aktif olarak yer alanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Proje Hazırlama Dersleri kapsamında Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimize Proje Hazırlama Eğitimleri verilmektedir.

Haz

Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Ege Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Son Sınıf Öğrencileri Kıymetli Ömer Hocamız ve Ümit Hocamız 9. Sınıf Öğrencilerimize Proje Hazırlama hakkında bilgi verdi.

Şbt

Mevcut deneyim, kültür ve birikimin alt dönemlere aktarılması için gerekli şartları sağlayan İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir etkinliğin haberini paylaşıyoruz. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda 9. sınıflarımıza İFL TÜBİTAK Projeleri Sunumları yapıldı.

Ara

Başta TÜBİTAK Projeleri olmak üzere öğrencilerimizin bilimsel etkinliklerde aktif olarak yer almalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN koordinesinde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN öğrencilerimize Örnek Bir Proje Sunumu yaptı, Proje Hazırlama Aşamalarında bahsetti ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.