Etiket Sonuçları: ilaç

Ock

İnsana ve doğaya duyarlı sağlıklı ve çevreci gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Üniversite - Okul İşbirliği çerçevesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Okul Rehber ve Psikolojik Danışman Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde ders öğretmenlerimizin desteğinde 9. sınıf öğrencilerimize Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrencileri "Doğru İlaç Kullanımı ve Kalan İlaçların Geri Dönüşümü" temalı semineri verdiler.

Ara

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafirleri İlaç Sektöründe hem ülkemizde hem yurt dışında farmakoloji üzerine önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi ´98 mezunlarımızdan ikisi Emre YILDIRIM, MD, PhD ve İsmail Burak BAL, MD. 11. ve 12. sınıflarımıza hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler hem İFL´deki anılarını anlattılar hem de tavsiyelerde bulundular.