Etiket Sonuçları: imsef

Kas

22 Kasım 2023 - 24 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenen BUCA IMSEF Proje Yarışmasında Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında Biyoloji Alanında "Aptamer Based Colorimetic Test fot the Determination of Peanut Allergen Protein" isimli araştırma projeleri ile yarışan öğrencilerimiz Zümra KOPARAN, Elif Ela GÜLSEREN, Melda GÜLER yapılan değerlendirme sonucunda Biyoloji Alanında TÜRKİYE İKİNCİSİ oldular ve yurt dışında düzenlenecek olan proje yarışmalarında ülkemizi temsil etme hakkı kazandılar.

Ock

31 Ekim 2022 - 4 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenen ve 11 Kasım 2022 tarihinde sonuçları açıklanan BUCA IMSEF Proje Yarışmasında öğrencilerimiz çeşitli kategorilerde madalya kazanıp ülkemizi yurt dışındaki proje yarışmalarında da temsil etme hakkı kazandılar.

Kas

Üst düzey bilim, teknoloji, sanat, matematik ve mühendislik (STEAM) çalışmaları yaparak hem kendilerini geliştiren hem de ülkemizi uluslararası alanda temsil etme hakkı kazanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde BUCA IMSE²F 2021 Uluslararası Proje Yarışmasında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in danışmanlığında öğrencilerimiz Mehmet Akif KARAKAŞ ve Taylan YALÇIN Matematik-Bilgisayar Kategorisinde 1.lik, Uluslararası Temsilcilik (RYES Rusya) ve En iyi makale ödülü (AYIMI JOURNAL ISAC) olmak üzere toplam 3 ödül alarak bizleri gururlandırdılar.

Kas

Ulusal veya uluslararası etkinliklerde okulumuzu, ilçemizi, ilimizi veya ülkemizi gururla temsil eden öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilim Kurulumuzun takibinde yürütülen proje çalışmalarımızdan Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in danışmanlığında hazırlanan, TÜBİTAK 2204A İzmir Bölge Sergisinde ikincilik ödülü alan "Eratosthenes Kalburu ve Binet Formülünün Kullanıldığı Uçtan Uca Şifreli Yerli Yazılım Ma_T Sohbet" isimli projemiz ile Mehmet Akif ve Taylan Buca IMSEF Finaline davet edil, açılış törenine katıldı ve 17 Kasım 2021 Saat 10:30 - 10:40 arasında final sunumlarını gerçkleştirdiler.

Ara

Üst düzey bilim, teknoloji, matematik ve mühendislik (STEM) çalışmaları yaparak hem kendilerini geliştiren hem de ülkemizi uluslararası alanda temsil etme hakkı kazanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Matematik Öğretmenimiz Münire Şimşeker koordinesinde hazırlanan iki ayrı proje ile değerli yöneticimiz Dr. Filiz KARAOĞLU öğrencimiz Bünyamin Emre ile Endonezya'da kıymetli öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER öğrencilerimiz Ceren ve Zeynep ile Rusya'da ülkemizi temsil etme hakkı kazanırken Matematik ve Bilgisayar Alanında öğrencimiz Bünyamın Dr. Filiz KARAOĞLU danışmanlığında hazırladıkları projeleri ile BİRİNCİ olmuşlardır.

Ara