Etiket Sonuçları: insanlık

Tem

İlk düzenlendiği 2018 yılından beri her yıl olduğu gibi altıncı yılında da altıncı Kez TeknoFest Finallerindeyiz.

Ekm

Robotik teknolojilerin sağlık alanında kullanılması ile ilgili nitelikli çalışmalara imza atan zeki, azimli ve çalışkan araştırmacıların okulu İzmir Fen Lisesinde Kimya Zümre Başkanımız Gülseren COŞKUN ve ekibi Gaziantep'te düzenlenen TeknoFest 2020'de İnsanlık Yararına Teknolojileri Yarışması Sağlık ve İlk Yardım Dalı Lise Kategorisinde okulumuzu temsil etti ve TeknoFest 2020 Birincisi oldu.

Ekm

Matematiğe ve matematiksel modellemeye gönül veren, zeki, azimli ve çalışkan araştırmacıların okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER ve ekibi Gaziantep'te düzenlenen TeknoFest 2020'de İnsanlık Yararına Teknolojileri Yarışması Sosyal İnovasyon Dalı Lise Kategorisinde okulumuzu temsil etti ve en iyi sunum ödülünü kazandılar.