Etiket Sonuçları: isviçre

Kas

Yurt dışındaki bilimsel çalışmaları da takip edebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinden Yurt Dışı Bilim Etkinliklerimiz kapsamında Değerli Fizik Zümremiz koordinesinde ve İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER desteğinde öğrencilerimiz Avrupa Nükleer Araştırma Merkesi CERN İSVİÇRE ziyaretleri başladı.

Mrt

Maceralar ve deneyimlerle dolu bilimin serüvenli yolunda ilerleyen öğrencilerimiz CERN İzlenimlerini 9. Sınıf Öğrencilerimizle paylaştılar.

Şbt

Bilimin serüven dolu yolunda ilerleyen öğrencilerimizin maceralarına macera, deneyimlerine deneyim, bilgilerine bilgi ve becerilerine beceri katan okul İzmir Fen Lisesinden Yurt Dışı Bilim Etkinliğimiz sona erdi. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT´un koordinesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL´un desteğinde öğrencilerimiz Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN, Cenevre, İSVİÇRE´yi ziyaret ettiler.

Şbt

Bilimin serüven dolu yolunda ilerleyen öğrencilerimizin maceralarına macera, deneyimlerine deneyim, bilgilerine bilgi ve becerilerine beceri katan okul İzmir Fen Lisesinden Yurt Dışı Bilim Etkinliğimizden üç fotoğraf daha geldi. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT´un koordinesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL´un desteğinde öğrencilerimiz Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN, Cenevre, İSVİÇRE´yi geziyorlar.

Şbt

İtalya´dan fotoğraflar sistemimize düşmeye başladı. Dün kafilemiz uçaktan iner inmez serüvenlerine başladılar.

Şbt

Bilimin serüven dolu yolunda ilerleyen öğrencilerimizin maceralarına macera, deneyimlerine deneyim, bilgilerine bilgi ve becerilerine beceri katan okul İzmir Fen Lisesinden Yurt Dışı Bilim Etkinliği haberimizi sizlerle paylaşıyoruz. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT´un koordinesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL´un desteğinde öğrencilerimiz Avrupa Nükleer Araştırma Merkesi CERN, Cenevre, İSVİÇRE´ye seyahat ediyorlar.