Etiket Sonuçları: iyi

Ekm

20 Ekim 2022 Perşembe Günü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR okulumuzu ziyaret ettiler, öğrencilerimizle birlikte öğrencilerimizle iç içe yemekhanemizde sohbet ederek yemeklerini yediler, bilim ve sanat yolumuzu incelediler, yenilenen öğretmenler odamızı ve kütüphanemizi gördüler, öğrencilerimizle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR başarılar ve esenlikler dileyerek okulumuzdan ayrıldılar.

Ekm

22 Eylül 2022 Günü öğretmenler odamızda okulumuzun geliştirilmesi ve iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar ile planlanan çalışmalar konusunda önce komisyonumuzla ardından da zümre başkanları ile istişare toplantıları düzenledik ve uygulamaya dönük alınan kararların takibi için gerekli çalışmaları yaptık.

Eyl

Mevcut durumda fırsatları görebilen ve bu fırsatları öğrencilerimiz lehine kullanabilen çalışkan insanların okulu İzmir Fen Lisesi'nde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü liderliğinde ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde pandemi süreci yüzyüze ders yapabilmemiz için yaptığımız iyileştirmelerin yanında okulumuzun kış şartlarında daha nitelikli bir şekilde hizmet verebilmesi için gerekli düzenlemeler ile iyileştirmelerimize devam ediyoruz.

Eyl

Her zaman ve her yerde, hazır; daima hazır olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde okul açılış törenimizi gerçekleştirdik ve Okul Müdürümüz öğrencilerimize iyi dersler diledikten sonra çevrim içi derslerimize başladık.

Ock

Okumayı ihmal etmeyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde okulumuzun en çok kullanılan ortak alanı okul kütüphanemizde öğrencilerimizin daha nitelikli, üretken ve verimli bir şekilde çalışabilmeleri için iyileştirmeler devam etmektedir.

Mrt

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planı kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Ara

Öğrencilerimizin her geçen gün daha iyi bir eğitim ve öğretim ortamında yetişmeleri için uğraş verilen okul izmir Fen Lisesinde iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Ara

Güzel bakan, güzel gören ve güzellik katanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI ve Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde Bilim Yolumuzdaki iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Kas

Güzel bakanlar ve güzel görenler kadar güzellik katanların da okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyondan Sorumlu Kıymetli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ okulumuzun çeşitli yerlerinde yaşanan zemin problemlerini gidermeye yönelik çalışmaları okul emektarımız, biricik dayımız, Ramazan TOPÇU ile birlikte gerçekleştiriyorlar.

Ekm

Bilimin buram buram hissedildiği okul İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde Bilim Yolumuz ortaya çıkmaya başladı.

Ekm

Güzel bakanlar ve güzel görenler kadar güzellik katanların da okulu İzmir Fen Lisesinde Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde yemekhanemizin önündeki ağaçlık alanda iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Kas

SAYIN VELİMİZ; 2017–2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi öğrencilerimizin okuldaki durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantısı yapılacaktır.