Etiket Sonuçları: kabul

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde konferans salonumuzda İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Kas

İzmir Fen Lisesi Girişimcilik Kulübü tarafından Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği'ne görehazırlanan İzmir Fen Lisesi Ideathon'24 etkinliğimiz 2 Aralık 2023 tarihinde şartnamemizde belirtilen şekilde İzmir Fen Lisesinde gerçekleştirilecektir. 17 Kasım 2023 Saat 17.00 itibariyle başvuru süreci tamamlanmış olup yarışmaya kabul edilen okul listemiz okul İnternet sitemizde aşağıdaki şekilde yayınlanmıştır.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde okul bahçemizde İstiklal Marşının Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.