Etiket Sonuçları: kadın

Nis

8 Mart 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ günün anlam ve önemine binayen çalışma arkadaşlarımıza kırmızı karanfil sunarak ve pasta keserak çalışma arkadaşlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Mrt

8 Mart 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ günün anlam ve önemine binayen çalışma arkadaşlarımıza kırmızı karanfil sunarak çalışma arkadaşlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Mrt

Öğrencilerimizin toplumsal cinsiyet eşitliğini bilerek yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Mrt

Sosyal sorumluluk projelerine önem verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Sayın Emine Erdoğan´ın himayesinde 81 ilde faal olarak yürütülen "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi" için İzmir Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendinin koordinesinde düzenlenen etkinliğe Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu, Matematik Öğretmenimiz Sevim Öztürk, Matematik Öğretmenimiz Ergül Atıcı Güven, Fizik Öğretmenimiz Vildan Akyol ve Müzik Öğretmenimiz Sinem Var katıldı.

Mrt

İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde etkinlik komisyonumuz desteği ile okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir araya geldik. Dünya kadınlar gününü kutladık.

Mrt

Kıymet bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK liderliğinde etkinlik komisyonumuz desteği ile okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı.