Etiket Sonuçları: kahvaltı

Mrt

Okul yönetimimizin liderliğinde sınıf öğretmenlerimizin koordinesinde 9. sınıflarımızla bol sohbetli ve eğlenceli bir şekilde geleneksel kahvaltımızı yaptık.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın koordinesinde bilim kurulu olimpiyat danımanı öğretmenlerimizin katılımı ile 32. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavına (2024 1. Aşama) katılacak olan Matematik, Fizik, Astronomi ve Astrofizik, Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar Olimpiyat Takımlarımızla onlara özel bir kahvaltı etkinliği yaptık.

Ara

12 - 23 Aralık 2022 tarihleri arasında Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ve 9. Sınıflar ile 12. Sınıfların Sınıf Rehber Öğretmenleri koordinesinde ders öğretmenlerimizin desteğinde 9. ve 12. sınıflarımızın katılımı ile kurum kültürümüzün bir parçası olan Geleneksel Kahvaltılarımızı bu yıl KÖK Değerlerimizden DOSTLUK teması ile gerçekleştirdik.

Ekm

TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sınavlarında her daim fırtına estiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Kıymetli Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde Bilim Kurulu Üyeleri desteğinde Olimpiyatçı Öğrencilerimiz ile Çiçekli Köyde köy kahvaltısı yaptık.

Ekm

2. TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sınavlarında fırtına estirecek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Kıymetli Bilim Kurulu Başkanımız Münire ŞİMŞEKER koordinesinde Bilim Kurulu Üyeleri desteğinde Olimpiyatçı Öğrencilerimiz ile Yaka Köyde köy kahvaltısı yaptık.

Haz

Birlik ve beraberlik içinde takım ruhu güçlü bir öğretmen ekibinin sahiplendiği okul İzmir Fen Lisesi´nde sene sonu öğretmen kahvaltısı gerçekleştirildi.

May

Akademik etkinlikleri kadar sosyal faaliyetleri ile de öne çıkan okul İzmir Fen Lisesi´nde olimpiyatçılarımızla kahvaltı yaptık. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Müdür Yardımcılarımız, Bilim Kurulu Üyelerimiz, Öğretmenlerimiz ve Olimpiyatçı Öğrencilerimiz ile yemekhanemizin çimlerine kurulan masalarda kahvaltı yaptık.

Nis

Kurum kültürüne ve geleneklerine bağlı okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimiz ve Rehberlik Servisimizin koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin desteğinde Sınıf Kahvaltılarımız devam ediyor.

Nis

Anıları dört duvara sığmayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimiz ve Rehberlik Servisimizin koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin desteğinde Sınıf Kahvaltılarımız başlamıştır.