Etiket Sonuçları: karne

Ock

2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönemi İzmir Fen Lisesinde karne törenimiz ile tamamlandı.

Tem

2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılı İzmir Fen Lisesinde karne törenimiz ile tamamlandı.

Ock

2022 - 2023 Öğretim Yılı Birinci Dönemi İzmir Fen Lisesinde karne törenimiz ile tamamlandı.

Ock

Dolu dolu geçen başarılı bir dönemi daha gururla geride bırakmanın ve tatilde ailelerine kavuşmanın sevincini yaşayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bayrak törenimizde öğrencilerimize seslendi ve kazanım değerlendirme sınavlarında yüksek başarı gösteren son sınıf öğrencilerimizi ödüllendirdi.

Ock

Önce iyi bir insan sonra bilinçli ve nitelikli bir birey olmak için uğraş veren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirttiğimiz bir dönem daha Karne Törenimiz ile tamamlandı.

Haz

İzmir Fen Lisesinde bir öğretim yılı daha titiz, etkili, nitelikli ve verimli çalışmalar sonucu mutlu ve huzurlu bir şekilde sade ve güzel bir Karne Törenimizle sona erdi.

Ock

Birinci dönem İzmir Fen Lisesinde güzel bir Karne Törenimizle sona erdi.

Haz

Ock

Nitelikli ve özverili çalışmalar sonucunda mutlu ve huzurlu geçen bir öğretim dönemini daha bitirmenin haklı gururu ile 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Kanaat Dönemi İzmir Fen Lisesinde sona ermiştir.