Etiket Sonuçları: kasım

Tem

Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren Coşkun 81 İlde eğitimde fark yaratan öğretmenlerden biri olarak İzmir'i temsil etmek için seçildi.

Kas

Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Büyük Önder, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ebediyete İntikalinin 82. Yıl Dönümü Anma Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Kas

Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ebediyete İntikalinin 81. Yıl Dönümü Anma Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Kas

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikalinin 80. Yıl dönümünde okulumuz adına bir mesaj yayımlamıştır:

Kas

Atatürk ve Türk Büyüklerine her daim saygı gösteren ve emanetlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde 11. Sınıflarımız Atatürk büstünü kırmızı karanfillerle donattılar.