Etiket Sonuçları: kaymakam

Ara

Tasarım becerisi ve entelektüel seviyesi yüksek öğrencilerin sanatla yoğrulduğu okul İzmir Fen Lisesinde Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL'in himayelerinde Türk dünyasının ünlü yazarlarından Cengiz AYTMATOV'un doğumunun 93. yılı münasebetiyle düzenlenen ortaokul ve liselerarası resim ve kompozisyon yarışmasında Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ'un öğrencisi Hikmet Egemen resim yarışmasında 2. oldu.

Ara

Bornova Kaymakamımız Sayın Fatih GENEL'in konunun hassasiyetinin anlaşılması ve konuya dikkat edilmesi hususundaki bilgilendirme notudur.

Şbt

TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında 13 Ulusal Madalya (2 Altın 4 Gümüş 7 Bronz) ve Uluslararası 2 Bronz Madalya (International Junior Science Olympiad 2019) kazanan öğrencilerimizi Bornova Kaymakamı Sayın Fatih Genel Makamlarında Kabul Ettiler.

Şbt

Fikren, ilmen, fennen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli öğrenciler yetiştirmeyi düstur edinmiş İzmir Fen Lisesi´nden spor ile ilgili güzel bir haberimiz var. Öğrencilerimiz Bornova İlçesi Spor Şenliği etkinlikleri arasında yer alan Liseler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasına katılan öğrencilerimiz sahaya yansıttıkları performans, takım oyunu ve teknik becerileri ile turnuvaya renk kattılar.