Etiket Sonuçları: kaynak

Ock

"Mezunlarımız Anlatıyor" veya "Mezun Buluşmalarımız" isimleri ile gerçekleştirdiğimiz ve mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları, öğrencilerimize kıvılcım oldukları, rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 1993 Yılı Mezunumuz Sayın Tufan KAYNAK oldu.

Haz

"İki günü eşit olan zarardadır" bakış açısı ve "Bilgi paylaştıkça artar" ilkesi ile yeni eğitim modellerini ve kaynaklarını öğrencilerimiz için kullanan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü işbirliğinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü BT İl Koordinatörü Hülya MAHMUTOĞLU koordinesinde düzenlenen "UNESCO Eğitimde Bilişim Teknolojileri ve Açık Eğitim Kaynakları" çevrim içi seminerinde anlatılan OER Commons kaynaklarını hem kullanmaya hem de özgün kaynaklarını paylaşmaya başlamıştır.

Haz