Etiket Sonuçları: kazanım

Nis

8 Mart 2024 Cuma Günü Bayrak Törenimizde öğrencilerimizin belirli zaman aralıkları ile girdikleri kazanım değerlendirme sınavlarında gösterdikleri yüksek performanstan ötürü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız ölçme ve değerlendirme komisyonumuzun gözetiminde ve takibinde yapılan bu sınavlarda derece alan öğrencilerimiz ile TÜBİTAK Bölge Sergisinden Ödülle Dönen öğrencilerimizi sahneye davet edip başarı belgesi vererek takdir etti.

Mrt

1 Mart 2024 Cuma Günü Bayrak Törenimizde 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin belirli zaman aralıkları ile girdikleri kazanım değerlendirme sınavlarında gösterdikleri yüksek performanstan ötürü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız ölçme ve değerlendirme komisyonumuzun gözetiminde ve takibinde yapılan bu sınavlarda derece alan öğrencilerimizi sahneye çıkartıp başarı belgesi vererek onore etti.

Ock

9. sınıflarımızdan 12. sınıflarımıza kadar her sınıf düzeyinde titizlikle hazırlanmış sorularla öğrencilerimizin kendilerini değerlendirme fırsatı olarak gördükleri kazanım değerlendirme sınavlarımız birinci dönem itibariyle tamamlandı. 12. sınıflarımızda daha yoğun olmak üzere ikinci dönemde de kazanım değerlendirme sınavlarımız devam edecektir.

May

Okulumuzda ortak sınav takvimimize göre gerçekleştirdiğimiz ikinci dönem birinci yazılı yoklamalar, bu yazılı yoklamalara resmi mazeretlerinden dolayı katılamayanlar için yapılan mazeret sınavları ve kazanım değerlendirme sınavlarımız tamamlandı. Seçim dolayısıyla yenilenen sınav takvimlerimize göre okulumuzdaki ölçme değerlendirme etkinliklerimiz devam edecekir.

Ock

Sınav takvimimiz doğrultusunda dönem içinde öğrencilerimiz yoğun bir şekilde takip edilmiş ve eksikler tespit edilip sınıf ve öğrenci bazında iyileştirme çalışmaları yapılmıştır. Dönem sonuna kadar kazanım deerlendirme takvimimiz doğrultusunda sınavlarımız devam edecektir.

Kas

Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR başkanlığında sınav komisyonumuzun ve ders öğretmenlerimizin etkin desteğinde nitelikli ve hedef odaklı yapılan ve öğrencilerimizin mevcut performansını ve durumunu takip etmek için kullandığımız kazanım değerlendirme sınavlarımız açıkladığımız takvimimiz doğrultusunda tam ve doğru bir şekilde devam ediyor.

May

Ekm

Azim ve kararlılıkla hedeflerine doğru emin bir şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Matematik Öğretmenimiz Davut KASAR'ın koordinesinde düzenlenen Kazanım Değerlendirme Sınavlarında İLK ÜÇ dereceye giren 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU Bayrak Törenimizde ödüllerini takdim ettiler.

Kas

Elması kıpkırmızı olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ kazanım değerlendirme sınavlarımızda en yüksek puan alan 10 öğrencimizi makamında kabul edip çalışma azimlerinden ve akademik çalışmalara ayırdıkları zamanlarından ötürü kendilerine teşekkür edip hepsine ödüllerini verdi.

Eyl

Azimle çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönemi ilk Kazanım Değerlendirme Sınavı 12. Sınıf öğrencilerimize uygulandı.