Etiket Sonuçları: knex

Ekm

Robot kulübümüzün bu yılki ilk Hackathon deneyimi IZTECH RoboLeague Tasarla, Yap, Yarıştır etkinliğinde kazanıldı. Robot Kulübü Kaptanımız, Bilgisayar Olimpiyat Takımı Kaptanımız, Olimpiyat Takımı Üyelerimiz ve Robot Kulübü Üyelerimizden oluşan 6 kişilik ekibimiz Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi gibi üniversitelerin elektrik ve elektronik, makine, mekatronik, bilgisayar ve endüstri mühendislikleri bölümlerinin öğrencilerinin yanı sıra Mazhar Zorlu Meslek Lisesi ile Atatürk Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu 20 takım arasında becerilerini sergilediler.

Ekm