Etiket Sonuçları: konser

Tem

Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde okul bahçemizde 2 okul grubumuz ve 1 profesyonel grup öğrencilerimiz için İFL Bir Efsane Konseri 2023 isimli etkinliğimizde 1 Haziran 2023 tarihinde sahne aldılar.

Nis

Çalışmasını bildikleri kadar eğlenmesini de bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bahar Şenliği 2019´u düzenledik. Okul Yönetimimizin sevk ve idaresinde, Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR ile Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıf Öğrenci Temsilcilerimiz ile Değerli Öğretmenlerimizin desteğinde okulumuzda çeşitli kategorilerde yapılan müsabakalarla dolu Bahar Şenliğimiz 2019 İFL YIKILIYOR KONSERİ ile Ege Üniversitesi´ni ve belki İzmir´i yerinden oynatarak tamamlandı.

Nis