Etiket Sonuçları: konsey

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK iş birliğinde 26 - 29 Aralık 2022 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen "Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması"nda Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COSKUN'un danışmanlığında Ayşenur BAYER, Nisa İLTEKİN ve Ceren YENİDENİZ, "Duyusal Öğrenme Teknikleriyle Küresel Isınma Farkındalığı İçin Oyun Geliştirilmesi" isimli projeleri ile TÜRKİYE 3.sü oldular.

May

3. Ulusal Öğrenci Kongresinde okulumuzu Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ile 9. Sınıf Öğrencimiz Saffet Efe MUHTAR temsil etti.

May

"Teknolojiye Milli Bakış ve Üretimde Yerlilik" teması ile gerçekleştirilen 2. Ulusal Öğrenci Konseyinde okulumuzu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ile 9. Sınıf Öğrencimiz Kaan AYDENİZ temsil etti.