Etiket Sonuçları: konuşma

Eyl

Her zaman ve her yerde, hazır; daima hazır olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde okul açılış törenimizi gerçekleştirdik ve Okul Müdürümüz öğrencilerimize iyi dersler diledikten sonra çevrim içi derslerimize başladık.

Eyl

Mrt

Deutscher Sprachklub´ı olan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde haftanın belirli saatlerinde buluşup Almanca konuşan öğrencilerimiz kurdukları Almanca Konuşma Kulübü ile Goethe Enstitüsünü ziyaret ettiler.