Etiket Sonuçları: kurtuluş

Eyl

Öğrencilerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilerek ve onlara sahip çıkarak yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Eyl

Ekm

Tarih, kültür ve sanat kelimelerinin yankı bulduğu okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde 10. Sınıf öğrencilerimiz "İlk Adımdan Kurtuluşa Sergisi" isimli Samsun'dan başlayıp İzmir'de son bulan milli mücadelemiz ile ilgili eserlerin sergilendiği etkinliğe katıldılar.