Etiket Sonuçları: kurulu

Mrt

14 Şubat 2024 tarihinde olimpiyat çalışmaları özelinde gündem maddelerimiz doğrultusunda Bilim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Eyl

26 Eylül 2023 tarihinde 08.40 - 09.20 arasında okulumuz konferans salonunda Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulumuzun koordinesinde 9. sınıflarımıza Olimpiyat Çalışmalarını ve Olimpiyat Takımlarımızı tanıttık.

Eyl

20 Eylül 2023 tarihinde okulumuzun Bilim Kurulu Odasında okulumuzdaki ulusal ve uluslararası bilimsel faaliyetleri planlamak, izlemek ve başarılarını artırmak amacıyla bilim kurulumuzun ilk toplantısını Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın, olimpiyat danışmanlarımızın ve proje danışmanlarımızın (TÜBİTAK, Erasmus+) katılımı ile yaptık.

Haz

"İFL Onur Kurulu Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı" Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU koordinesinde tüm sınıf temsilcilerinin katılımıyla 09 Haziran 2023 tarihinde saat 15.00'da okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Nis

14 Nisan 2023 tarihinde Bayrak Törenimizde Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve Onur Kurulumuzdan Sorumlu Öğretmenimiz Sedat YOLCU (Almanca) koordinesinde Onur Kurulu Başkanımız Onur TURANLI ikinci dönemin başından birinci ara tatiline kadar Onur Kurulumuzun gerçekleştirdiği faaliyetleri anlattı. Yapılan kazanım değerlendirme sınavlarında okul / dönem birincisi olan öğrencilerimizi sahneye davet etti. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ öğrencilerimize ödüllerini verdi. İstiklal Marşımızın okunmasından sonra öğrencilerimiz için ara tatil başladı.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde İzmir Fen Lisesi Konferans Salonunda gündem maddelerimiz doğrultusunda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında öğretmenlerimizin katılımı ile öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Şbt

7 Şubat 2022 Pazartesi Günü İzmir Fen Lisesinde derslerin bitiminden sonra Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında mazereti olanlar öğretmenlerimiz hariç tüm öğretmenlerimizin katılımıyla 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönemi Okul Öğretmenler Kurulu Toplantımız gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirildi.

Ekm

Planlı ve hedef odaklı çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde ve Bilim Kurulu Proje Koordinatörü Ergül ATICI GÜVEN desteğinde TÜBİTAK 2202 ve TÜBİTAK 2204A çalışmalarının danışmanları ile Proje ve Olimpiyat Çalışmalarımız gündemi ile Bilim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Mrt

Haz

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığındaki 2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısını gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik.

Nis

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müdür Yardımcılarımız başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmenimiz koordinesinde ilgili sınıfların ders öğretmenlerinin katılımı ile Şube Öğretmenler Kurullarını toplamaya devam ediyoruz.

Nis

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmenimiz koordinesinde 9C ve 10A için Şube Öğretmenler Kurulunu topladık.

Nis

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmeni koordinesinde her sınıf düzeyinde ve herbir şube için ayrı ayrı gerçekleştireceğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 9A Sınıfımız ile başlamıştır.

Nis

İnsanlığa, medeniyete katkı sağlayan bilim insanı olma hedefiyle çalışan azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilim Kurulu Başkanımız Değerli Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER başkanlığında Bilim Kurulu Üyeleri ve Proje Danışman Öğretmenleri "Türkiye Gençler Su Ödülü Proje Yarışması 2018" de İzmir Fen Lisesi´ni temsil edecek projeyi seçmek için toplandı.

Ock

Öğrencisinin başarısını arttırması ve sürdürmesi için destek olan okul İzmir Fen Lisesi´nde 12. Sınıflarımızın Başarısı gündemli toplantımız Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında Bilim Kurulu odamızda gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU başkanlığında her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımızı tamamladık.