Etiket Sonuçları: kuzu

Haz

11 Haziran 2023 Pazar Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde Mezunlarla İletişim ve Tanıtım Kulübü desteğinde hem okulumuz konferans salonunda hem de yemekhanemizde geniş katılımlı bir şekilde Kuzu Günümüzü düzenledik.

Haz

5 Haziran 2022 Pazar Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde Mezunlarla İletişim ve Tanıtım Kulübü desteğinde hem okulumuz konferans salonunda hem de yemekhanemizde geniş katılımlı bir şekilde Kuzu Günümüzü düzenledik.

May

İFL Mezunlarla İletişim ve Tanıtım Kulübü koordinesinde Geleneksel Kuzu Günümüz 5 Haziran 2022 tarihinde saat 15:00'da yapılacaktır.

May

İFL kültürünü benimseyen ve bu kültüre katkı sağlayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimizin koordinesinde Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde 89 Mezunlarımız ile etkinlik komitemizin titiz çalışması sonucunda Geleneksel Kuzu Günümüz 2019 5 Mayıs 2019 tarihinde tertip edildi.