Etiket Sonuçları: köy

May

17 Mayıs 2023 tarihinde Okul Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR'ın kafile liderliğinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN, Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Turist Rehberi Eşliğinde Meryem Ana - Efes - Şirince Köyü Gezimizi yaptık.

Haz

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Mesleki Çalışma Programımız doğrultusunda faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Eyl

Farklı veya alternatif faaliyetlerle de kendilerini geliştirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencimiz Zehra Matematik Köyünün yaz kampına katılarak akranları ile matematik dünyasına farklı bir pencereden bakabilme fırsatı yakaladı.