Etiket Sonuçları: küre

Mrt

Küresel Gençlik Girişimcilik Yarışması 2023 için 14 Mart Çarşamba Günü düzenlenen Türkiye Ulusal Seçim Yarışmasında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ gözetiminde çalışan öğrencilerimiz Türkiye'yi temsil etmek için seçilmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Küresel Gençlik Girişimcilik Yarışması 2023 için Türkiye Ulusal Seçim Yarışmasında 14 Mart Çarşamba Günü saat 09.00 – 21.00 arasında okulumuzun robot odasında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in gözetiminde öğrencilerimiz okulumuzu temsil ettiler.

Nis

Kitapta gördüklerini laboratuvarda da inceleme fırsatına sahip olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde 11. sınıf öğrencilerimiz İnsan Fizyolojisi (11.1) Ünitesinde yer alan Denetleyici ve Düzenleyici Sistem, Duyu Organları (11.1.1) konusunda Duyu organlarının yapısı ve işleyişi ile ilgili deney yaptılar.

Nis